Leaseauto advies en bemiddeling
bij You Leasesupport!

All-in Glas kiest voor You Leasesupport!

Al ruim veertig jaar is All-in Glas een bekende naam in Utrecht en omstreken op het gebied van het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en bedrijven. Begonnen met één man personeel vanuit een oud pakhuis, uitgegroeid tot een allround glaszettersbedrijf met glaszetters, timmermannen en glas-in-lood-makers. Zoals de naam vertelt, doen ze alles op het gebied van glas.

Als relatief klein bedrijf hebben ze korte lijnen in de organisatie, wat resulteert in flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Dit heeft ze in de loop van de jaren een representatieve klantenkring opgeleverd. Ze hebben dan ook de eer om al vele jaren een exclusief samenwerkingsverband te hebben met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen als Aegon, Reaal, Hoge Huys, RVS, Generali, Bouwfonds, Nieuwe Hollandse, Accent en meer.Tevens mogen ze overheids-, gemeente-instellingen, beheersmaatschappijen en grootwinkelbedrijven tot onze klantenkring rekenen.

Gezien het feit dat de werkplaatsen centraal in de stad zijn gelegen en niet achteraf op een industrieterrein, zijn ze in staat om op zeer korte termijn schade’s te taxeren en te herstellen, omdat de aanrijtijden minimaal zijn. Dit geldt voor enkel en dubbel glas. Voornamelijk in de 24-uur-service is de korte aanrijtijd van groot belang. U wilt ‘s-avonds of ‘s-nachts niet eindeloos de wacht houden voor uw kapotte ruit.

Voor de handige doe-het-zelver, aannemer, klusjesman of schilder is er de mogelijkheid om glas of producten in onze werkplaats te kopen. Meestal klaar terwijl u wacht. Ze kunnen bijna alles leveren vanuit hun eigen werkplaatsen. In deze werkplaatsen hebben ze altijd een groot assortiment producten op voorraad. Doordat ze meerdere malen per week bevoorraad worden blijft de voorraad altijd op peil en ” grijpen ze bijna nooit mis”. “Grijpen ze wel mis” is het vaak nog dezelfde dag in huis.

Meer lezen? Kijk op www.allinglas.nl

Door de groei van het bedrijf was All-in Glas op zoek naar een bedrijfswagen met een glasrasteel. Na de wensen opgenomen te hebben waaraan de bedrijfswagen moet voldoen hebben we een benchmark uitgezet bij diverse leasemaatschappijen waarbij de voorwaarden kritisch worden bekeken.
Na keuze van de juiste leasemaatschappij is de auto vorige week afgeleverd. En wat een plaatje is het! We danken Berrie voor het vertrouwen in You Leasesupport.