Leaseauto advies en bemiddeling
bij You Leasesupport!

Over ons

Over ons - Lease Experts

Voeg een rasechte ondernemer samen met een autoliefhebber pur sang en je hebt de ideale basis voor een bevlogen intermediairskantoor op het gebied van autoleasing. Gezamenlijk heeft het team van You Leasesupport inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in de Automotive sector. De lease experts uit Amersfoort en omstreken stellen zich graag aan je voor.

Afbeelding van 1 van de Lease experts; Daniël van Dormael

Even voorstellen!

Mijn naam is Daniël van Dormael. Ik loop al meer dan 15 jaar rond in de wereld van het autoleasen. Na vele jaren aan de kant van de leasemaatschappijen te hebben gestaan, kwam ik er achter dat ik het meest vrolijk werd van het helpen van klanten, het afsluiten van de beste deal voor hen, dat werd echt een sport voor mij.

Het was voor mij dan ook een logisch gevolg dat ik You leasesupport heb opgericht, zodat ik naast de klant kan gaan zitten, écht onafhankelijk advies kan geven en voor jou de beste voorwaarden kan regelen om jouw wens te verwezenlijken. En dat doe ik dan ook nu al enkele jaren en met heel veel plezier!

Het grote voordeel van You leasesupport is dat we vrijwel alle maatschappijen goed kennen (en zij ons!). Bovendien zijn we op de hoogte van de manier waarop er binnen de verschillende aanbieders verdiend wordt en kennen we alle trucjes en mazen binnen het leasestelsel, waardoor we oprecht de beste deal voor jou kunnen realiseren.

We hebben goede volumeafspraken gemaakt met de diverse leveranciers, waardoor we de scherpste tarieven kunnen bieden, met uitstekende, of sterker nog, tegen de beste voorwaarden. Daarnaast hebben we met grote dealerbedrijven scherpe inkoopafspraken gemaakt en die korting komt ook jou ten goede!

Samen maken we de beste deal voor jou en geven we je het beste ongekleurde lease advies! Meer leren over onze werkwijze? Bekijk dit korte fragment uit het TV-programma; How it’s Done

Een van de Lease experts aan het woord; Lorenzo Hilhorst

Aangenaam kennis te maken!

Mijn naam is Lorenzo Hilhorst, autoliefhebber pur sang. Er zit benzine, diesel en zeker ook elektriciteit in mijn bloed. Na mijn studie aan de IVA in Driebergen heb ik 6 jaar bij een autoleasemaatschappij gewerkt. Hier heb ik klanten met wagenparken van 1 tot en met 200 auto’s mogen adviseren op het gebied van autoleasing. Per 1 april 2019 werk ik bij You Leasesupport om elk bedrijf van ongekleurd, onafhankelijk leaseadvies te voorzien.

Mijn ultieme doel is samen met jou de perfecte auto samen te stellen, het juiste leasecontract te vinden en je inzicht te geven in de plus- en minpunten van alle leasemaatschappijen. Door het grote aanbod van leasemaatschappijen kunnen we ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Op basis van jou wensen zetten we graag een onafhankelijk offertevergelijk uit zodat je een scherp leasetarief tegen de allerbeste leasevoorwaarden krijgt!

Interesse in een leaseofferte? Je kan me bereiken op 033 – 20 30 580.

Een van de lease experts aan het woord verantwoordelijk voor marketing

HET GEZICHT ACHTER!

Wat leuk om kennis te maken! Ik ben Linda van Dormael, (ja klopt, de vrouw van) moeder van 3 prachtige meiden én de creatieveling van dit dynamische bedrijf. Na bijna 20 jaar actief te zijn geweest als marketeer in Life Science, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. 

Ik ben absoluut een liefhebber van (mooie) auto’s, maar dat ik ook daadwerkelijk in de Automotive sector werkzaam zou zijn, had ik vroeger niet gedacht. Het heeft me positief verrast, de leasemarkt is snel, dynamisch en volop in ontwikkeling. De verschillende leasevormen die er zijn, nieuwe auto’s die op de markt komen, regelingen vanuit de overheid die veranderen, kortom meer dan genoeg te doen en relevante content om te delen.

Naast alle marketingactiviteiten, ondersteun ik Daniël en Lorenzo ook in het klantencontact. Deze afwisseling zorgt voor veel werkplezier. Het ene moment schrijf ik een bericht over het vervallen van de grijskentekenregeling en het volgende moment ben ik bezig om de beste leaseofferte te regelen voor jou als klant. Dus wie weet hebben we elkaar binnenkort aan de telefoon!  

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

You Leasesupport verstuurt regelmatig een nieuwsbrief met interessante ontwikkelingen rondom leaseauto’s. Wil je daar als eerste van op de hoogte zijn? Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief. Ook kun je ons volgen via LinkedIn voor actueel en onafhankelijk nieuws rondom leaseauto’s.

What's in it for YOU?

  • Onafhankelijk en dus ongekleurd lease advies
  • Meer service dan je gewend bent
  • Scherpe leasetarieven met de beste voorwaarden
  • Lease experts; 30+ jaar branche ervaring
  • Één aanspreekpunt voor alles omtrent zakelijke autolease
  • Besparing op je wagenpark dankzij benchmarking

Vrijblijvend lease advies?

Wil je één van onze lease experts spreken of graag vrijblijvend een lease offerte ontvangen? Laat het ons weten.

Wij nemen nog dezelfde dag contact met je op om je wensen door te nemen en de boel in gang te zetten. Daar kun je op rekenen!

Ja, ik wil lease advies!

Lease Advies