Efficiënt bedrijfswagens leasen
doe je via You Leasesupport!

Bedrijfswagens

Bedrijfswagens leasen

Wil je als ondernemer graag (nieuwe) bedrijfswagens leasen? Dan ben je bij You Leasesupport aan het juiste adres, of je nu op zoek bent naar een nieuwe bestelbus, een elektrische bedrijfswagen of een occasion. Momenteel zijn de Volkswagen Caddy, Peugeot Partner en Expert, de meest gekozen modellen. Ben je er al uit? We maken graag een vrijblijvende lease offerte voor je.

Als ondernemer weet je hoe cruciaal het is om over de juiste tools en apparatuur te beschikken om je bedrijf soepel te laten draaien. Voor veel bedrijven zijn bedrijfsbussen zoals de Volkswagen Caddy dan ook onmisbaar. Bedrijfswagens zoals de Crafter en de Boxer staan bekend om hun ruime interieurs en veelzijdigheid. Of je nu goederen moet vervoeren, gereedschappen moet meenemen of als mobiele werkplek moet fungeren, deze bussen bieden de ruimte en configuratieopties die je nodig hebt. Het leasen van deze bedrijfswagens geeft je toegang tot de nieuwste modellen, uitgerust met handige functies en technologie.

In de afgelopen jaren is ook het aanbod van elektrische
bedrijfswagens aanzienlijk verbeterd, waardoor er steeds meer ondernemers bedrijfswagens leasen. Met technologische vooruitgang nemen de prestaties en de actieradius van elektrische bestelwagens voortdurend toe, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende bedrijfsbehoeften. Of het nu gaat om pakketbezorging, stadslogistiek of servicewerkzaamheden, elektrische bestelbussen bieden een duurzaam en kosteneffectief transportmiddel dat de toekomst van bedrijfsmobiliteit vormgeeft. Op onze pagina elektrisch rijden vind je meer informatie.
 
Als een elektrische bedrijfswagen momenteel nog niet haalbaar is voor je, heb je tot 2025 de mogelijkheid om gebruik te maken van de grijskentekenregeling. De grijskentekenregeling, officieel bekend als de regeling voor “Bestelauto’s met grijs kenteken,” is een Nederlandse belastingmaatregel die bedrijven toestaat om een belastingvoordeel te behalen door bestelauto’s te gebruiken voor zakelijke doeleinden.

Grijskentekenregeling vervalt per 2025

Vanaf 2025 zal de belasting op personenauto’s en motorrijwielen
(bpm) ook van toepassing zijn op bedrijfswagens die op brandstof rijden, wat betekent dat de grijskentekenregeling komt te vervallen. Deze afschaffing is een initiatief van de overheid en een beloning voor die investeren in duurzame oplossingen. 

Vanaf 2025 zullen nieuwe bedrijfswagens op brandstof worden belast op basis van €66,91 per gram C02-uitstoot. Vooral voor dieselvoertuigen kunnen deze kosten aanzienlijk zijn.
 
Hoewel 2025 nog ver weg lijkt, is het verstandig om nu al te
anticiperen op de aanstaande wijzigingen in de bpm-regeling. Bij You Leasesupport staan we klaar om met je mee te denken en je te voorzien van meer informatie over de mogelijkheden van bedrijfswagens leasen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor ongekleurd leaseadvies.
 
Een rij met witte bedrijfswagens leasen

Zero-emissie zones worden realiteit in 2025

Overheidsmaatregelen gericht op emissievrije zones worden in hoog tempo doorgevoerd om luchtvervuiling aan te pakken. Volgens de planning van veel overheden wereldwijd moeten steden tegen 2025 emissievrije zones hebben ingevoerd. Dit betekent dat alleen voertuigen die geen schadelijke emissies produceren, zoals elektrische en waterstofvoertuigen, binnen deze zones zullen worden toegestaan.

Deze maatregelen bevorderen niet alleen schonere lucht in stedelijke gebieden, maar versnellen ook de verschuiving naar duurzame vervoerswijzen. De overheid ondersteunt deze transitie met beleidsmaatregelen zoals subsidies voor emissievrije voertuigen en de uitbreiding van laadinfrastructuur.

Inmiddels hebben meer dan 25 gemeenten besloten om zero-emissiezones (ZE-zones) in te voeren. Vanaf 1 januari 2025 moeten bestel- en vrachtwagens in deze ZE-zones volledig emissievrij zijn. Voor bepaalde categorieën voertuigen geldt een overgangsperiode tot 2030, waarin er vrijstellingen en ontheffingen kunnen worden verleend.

Op de website http://www.opwegnaarzes.nl vind je meer informatie over de locaties en ingangsdata van deze zones, wie erdoor wordt beïnvloed en hoe ondernemers zich het beste kunnen voorbereiden op de komst van de ZE-zones.

Elektrische bedrijfswagens leasen? We starten graag vrijblijvend een leasevergelijk voor je op.

What's in it for YOU?

  • Onafhankelijk en dus ongekleurd lease advies
  • Meer service dan je gewend bent
  • Scherpe leasetarieven met de beste voorwaarden
  • Lease experts; 30+ jaar branche ervaring
  • Één aanspreekpunt voor alles omtrent zakelijke autolease
  • Besparing op je wagenpark dankzij benchmarking

Vragen over bedrijfswagens?

Heb je specifieke vragen omtrent bedrijfswagens leasen, dan kun je je vragen daarover hiernaast invullen. Uiteraard kun je ook direct even bellen, voor een snel duidelijk antwoord!
Bel 033 – 20 30 580

Stel je vraag of vragen...

Bedrijfswagens