Een elektrische auto leasen
doe je bij You Leasesupport!

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

Een elektrische auto leasen? Verplicht elektrisch leasen? We helpen je graag!

Elektrisch rijden heeft de afgelopen jaren in Nederland een enorme vlucht genomen. Dit heeft alles te maken met het aantrekkelijke bijtellingspercentage van elektrische leaseauto’s, als mede de duurzaamheidsstimulans vanuit de overheid. Voor 2024 geldt hetzelfde bijtellingspercentage als 2023, namelijk 16% over de eerste €30.000, de fiscale waarde daarboven wordt belast met 22% bijtelling. Dit is aanzienlijk lager dan bij traditionele brandstofauto’s, waarbij de volledige fiscale waarde van de lease auto met 22% belast wordt. Door elektrisch te rijden bespaart de werknemer dus behoorlijk op de leaseauto kosten privé.

Actieradius en technologische ontwikkelingen

De actieradius van elektrische auto’s is de afgelopen jaren ook aanzienlijk verbeterd. Moderne elektrische voertuigen kunnen nu een stuk verder rijden, en er zijn modellen beschikbaar met een bereik voor zowel stadsverkeer als langeafstandsreizen. Deze grotere actieradius heeft de zorgen over ‘range anxiety’ aanzienlijk verminderd, waardoor een elektrische auto leasen een praktische keuze is geworden voor een breed scala aan gebruikers. Met de groeiende populariteit van elektrisch rijden breidt ook de oplaadinfrastructuur zich snel uit, waardoor het steeds eenvoudiger is om oplaadpunten te vinden.

Een elektrische auto leasen biedt consumenten toegang tot de nieuwste technologische ontwikkelingen in de auto-industrie. Met de snelle vooruitgang in batterijtechnologie en rijhulpsystemen bieden veel autofabrikanten geavanceerde EV’s met indrukwekkende functies, zoals zelfrijdende mogelijkheden, slimme connectiviteit en uitgebreide veiligheidsvoorzieningen.

De meest verkochte EV’s

Enkele van de meest verkochte elektrische auto’s in Nederland zijn de Tesla Model 3/Y, Volkswagen ID.3, en de Nissan Leaf. Deze modellen bieden een uitstekende combinatie van prestaties, comfort en duurzaamheid. Maar het goede nieuws is dat de wereld van elektrisch rijden zich voortdurend ontwikkelt… 

In 2024 kunnen we een reeks nieuwe modellen verwachten van verschillende fabrikanten, met geavanceerde technologieën en verbeterde efficiëntie. Enkele van de veelbelovende modellen die we in 2024 kunnen verwachten zijn de Polestar 4 & 5, Tesla Cybertruck, Volkswagen ID.7 en de Volvo EX30. 

Ga je binnenkort een elektrische auto leasen en ben je benieuwd naar welke modellen er nog meer zijn? In de EV database kun je alle huidige en te verwachten elektrische auto’s terugvinden.

snel een populaire elektrische auto leasen? Wat dacht je van deze dynamische grijze Tesla model Y

Een elektrische auto leasen?

Steeds meer bedrijven begrijpen de voordelen van elektrisch rijden en stellen het leasen van een elektrische auto zelfs verplicht voor hun medewerkers. Dit draagt niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar ook aan de beheersing van de leaseauto kosten van het wagenpark. Een elektrische auto leasen betekent lagere exploitatiekosten en draagt bij aan een positief imago voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Bij You Leasesupport staan we klaar om je te begeleiden in de wereld van elektrisch rijden. Of je nu op zoek bent naar hulp om de beste leaseauto te kiezen, advies in operationele lease of financial lease, support bij het berekenen van de leasekosten, begrijpen van de fiscale voordelen en overheidsmaatregelen, of ondersteuning bij het onderhoud van je zakelijke leaseauto, Wij zijn je partner in elektrisch rijden.

Lees ook;

  1. Overheidsmaatregelen om CO2-uitstoot te verminderen
  2. Grijskentekenregeling vervalt

Zelf alvast de bijtelling berekenen van de elektrische auto die je graag zou willen leasen? Gebruik deze handige tool en weet direct wat dit privé voor je betekent. www.berekenhet.nl.

What's in it for YOU?

  • Onafhankelijk en dus ongekleurd lease advies
  • Meer service dan je gewend bent
  • Scherpe leasetarieven met de beste voorwaarden
  • Lease experts; 30+ jaar branche ervaring
  • Één aanspreekpunt voor alles omtrent zakelijke autolease
  • Besparing op je wagenpark dankzij benchmarking

Vrijblijvend lease advies?

Wil je graag vrijblijvend lease auto advies of een voorstel voor het uitbesteden van je wagenpark? Laat het ons weten.

Wij nemen nog dezelfde dag contact met je op om je wensen door te nemen en de boel in gang te zetten. Daar kun je op rekenen!

Ja, ik wil lease advies!

Lease Advies