Beeldmerk You Leasesupport

Antwoorden vind je bij
You Leasesupport!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen & ongekleurd advies

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over onze diensten of processen. Om je te helpen snel en efficiënt antwoorden te vinden, hebben we deze FAQ-pagina samengesteld. Hier vind je antwoorden en ongekleurd advies op de meest voorkomende vragen die onze klanten en bezoekers vaak stellen.

#6 Wat zijn de 5 meest gekozen leaseauto’s in Q1 2024?

Het eerste kwartaal van 2024 is alweer achter de rug! Tijd om de balans op te maken… Als onafhankelijker leasevergelijker zien we natuurlijk veel verschillende type leaseauto’s voorbij komen. Ben je zelf aan het oriënteren op een nieuwe leaseauto? Bekijk dan eens deze top 5.

#5: De beste deal? Let hierop als je een zakelijke auto gaat leasen

Als je een zakelijke auto gaat leasen, wil je uiteraard de beste deal die past bij jouw persoonlijke situatie en voorkeur. In deze blog vertellen we je waar je op moet letten.

#4: Bijtelling leaseauto berekenen? Zo doe je dat.

Ga je een auto van de zaak rijden en gebruik je dezelfde auto ook privé? Dan hoor je al snel de term bijtelling vallen. De hoogte van de bijtelling hangt af van de auto die je kiest. We helpen je in dit artikel een beetje op weg en zetten alle percentages op een rij.

#3: Ik ga met mijn leaseauto op wintersport. Waar moet ik op letten?

Ga je binnenkort met je leaseauto naar een mooie skibestemming? Heerlijk! Dan krijg je na het lezen van deze blog ongetwijfeld al zin om de kofferbak te gaan vullen. Wij zetten een aantal handige reistips en FAQ’s voor je op een rij. Onderdeel van de voorpret noemen wij dat 😉.

#2: De grijskentekenregeling vervalt. Wat nu?

Het is al even bekend, maar 1 januari 2025 komt inmiddels best dichtbij. Dan vervalt de grijskentekenregeling. Oftewel, de belasting op personenauto’s en motorrijwielen (bpm) zal dan ook van toepassing zijn op bedrijfswagens die op brandstof rijden. Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

#1: Wat is de gemiddelde levertijd van een leaseauto?

Laten we beginnen met de vraag die we het meest krijgen…. Lorenzo: ‘Dat gaat over de levertijd van een leaseauto. Vrij logisch natuurlijk, want je wilt het liefst morgen instappen en wegrijden. De wachttijd van een leaseauto weegt zwaar mee in een besluit en is een dagelijks gespreksonderwerp.’

Heb jij een vraag voor ons? Stel hem hieronder!

Vraag