Leaseauto advies en bemiddeling
bij You Leasesupport!

De nieuwe Volkswagen T-Roc nu te bestellen

Bij Volkswagen is vanaf heden de nieuwe T-Roc te bestellen. Dit is een nieuwe cross-over die uiteindelijk groter is geworden dan verwacht. Waar men een hoge VW Polo had verwacht heeft deze auto meer overeenkomsten met de VW Golf.

Volkswagen zegt de SUV-look te hebben gecombineerd met de dynamiek van een compacte hatchback. Dankzij de opvallende C-stijlen in de daklijn wordt de VW T-Roc veelal gezien als een completere “neef” van de Audi Q2.

De compacte cross-over is verkrijgbaar vanaf € 25.996 en is in basis in 3 varianten te verkrijgen:

T-roc standaard
Deze uitvoering is standaard voorzien van City Emergency Braking, Post Collision Braking System, rijbaanhulp, handbediende airco, kleurenscherm, ledverlichting achter, led-dagrijverlichting en 16 inch stalen wielen.

Style
Voor iets meer luxe kies je voor deze uitvoering en krijg je standaard witte sfeerverlichting, afwijkende dakkleur, 17 inch lichtmetaal, Driver Alert System, betere stoelen en connectiviteitspakket
Sport
De sportieve medemens krijgt als extra’s donkere achterlichten, getint glas achter, aluminium pedalen, rode sfeerverlichting, rode remklauwen, 17 inch lichtmetalen wielen en sportstoelen.
Motorisaties

Wat betreft de motoren is er veel keuze. Voor de benzinemotoren:

De instapper, de 1.0 TSI met 115pk, enkel handgeschakeld leverbaar.
De 1.5 TSI met 150pk waarbij je kan kiezen uit een 7-traps DSG automaat of handgeschakelde zesbak.
De sterkste benzine motor is de 2.0 TSI met 190pk die standaard voorzien is van een 7-traps DSG automaat en 4Motion vierwielaandrijving.

Dieselmotoren

De instapdiesel is de 1.6 TDI met 115pk, enkel handgeschakeld leverbaar.
De 2.0 TDI met 150pk is leverbaar als handbak of DSG automaat.
Ook is de 2.0 TDI te upgraden naar 190 pk met standaard DSG automaat en 4Motion vierwielaandrijving.
Meer informatie over de auto of wilt u direct een scherpe leaseofferte voor de nieuwe Volkswagen T-Roc? Laat het ons weten! We komen graag in contact met u.