Leaseauto advies en bemiddeling
bij You Leasesupport!

E.L. Media Solutions kiestvoor You Leasesupport!

E.L. Media Solutions is een snelgroeiend bedrijf dat producties verzorgd voor zakelijke events. Het bedrijf gelooft in persoonlijkheid en wordt gekenmerkt door het brede netwerk en de diversiteit van het team waardoor het project altijd is voorzien van de juiste mensen.

E.L. Media Solutions is gespecialiseerd in projectbegeleiding, conceptontwikkeling, storytelling, film maken en regie. 
Ze zijn gespecialiseerd om gevoel naadloos over te brengen op beeld. Met de juiste shots, de goede muziek en een dynamische edit wordt het project niet zomaar een registratie van een event, maar een onmisbare aanvulling om de energie verder te verspreiden! Een geweldig tool dus om uw event in de schijnwerpers te zetten bij de achterban. 
Waar in sommige gevallen de beelden al voldoende spreken, kan bij een ander project een interview net wat meer lading geven. Ze denken graag buiten het boekje om als het gaat om locaties en licht. Dit geeft direct ook meer sfeer en inspiratie en creëert nog meer beleving.
In contact komen met dit bedrijf? Kijk op www.elmediasolutions.com voor meer informatie.

You Leasesupport heeft diverse lease mogelijkheden naast elkaar gezet om alle financiële plaatjes goed te vergelijken. Na definitieve keuzen van de aanschafvorm hebben we samen met de eigenaar om tafel gezeten om te bepalen welke auto het beste bij het bedrijf past. Met als resultaat deze prachtige Volkswagen Golf die we uit voorraad konden leveren.

We danken Eric voor het vertrouwen in onze organisatie en wensen je veel veilige kilometers toe.