Leaseauto advies en bemiddeling
bij You Leasesupport!

Faber Elektro Service kiest voor You Leasesupport!

Faber Elektroservice is het beste adres voor elektrotechniek in Friesland. Ze worden geroemd vanwge hun expertise en kwalitatief goede werk wat ze leveren.
Er zijn weinig specialisten als het gaat om de installatie van elektrische systemen aan boord van de jachtbouw en beroepsvaart. Zij hebben voor ogen om alle systemen nog soepeler te laten lopen door regelmatige scans en onderhoud uit te voeren.

Alle werknemers hebben veel kennis paraat, waardoor ze altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor de klant. Faber Elektro Service werkt aan een passende installatie voor uw boot en geeft u met alle plezier advies over de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de installatie van een systeem bij jachtbouw of beroepsvaart, de mogelijkheden op het gebied van besturingstechniek en off-grid systemen, kijk op www.faberelektroservice.nl

Voor een uitbreiding in het wagenpark hebben wij voor een service auto een vergelijk mogen opmaken voor dit prachtige bedrijf. Na het vergelijk van de leasevoorwaarden en de bijbehorende leasetarieven is er een keuze gemaakt voor deze prachtige Citroen Jumpy.

We danken Arjan Faber voor het vertrouwen in You Leasesupport en wensen hem veilige kilometers toe in zijn nieuwe auto.

Ook interesse in een goede leasevoorwaarden? Neem contact met ons op of stuur een email naar info@youleasesupport.nl