Leaseauto advies en bemiddeling
bij You Leasesupport!

Kwaliteit Tesla model 3 laat te wensen over.

Diverse investeerders zijn de afgelopen maand uitgenodigd door Tesla om met de Model 3 op pad te gaan, maar niet iedereen was na afloop onder de indruk. Bernstein-analist Toni Sacconaghi concludeerde dat de auto vol onvolkomenheden zit en dat er nog veel problemen op te lossen zijn, ook al is de productie al vier maanden bezig.
 
Met name de afwerking laat te wensen over, aldus Sacconaghi. “We mochten de Model 3 bekijken en besturen in New York. Het komt misschien niet als een verrassing, maar er zijn nogal wat tekortkomingen. Ik waag te betwijfelen dat de meeste kopers het zien, maar de slechte kwaliteit zou slecht kunnen zijn voor Tesla als merk.
De vertegenwoordigers van Tesla gaven toe dat er problemen zijn, maar stelden tegelijkertijd dat de Model 3 al veel verder is dan de Model X en Model S kort na de productiestart waren. We gaan ervan uit dat Tesla ons de beste modellen heeft laten zien, dus het zou goed kunnen dat de problemen bij andere auto’s nog meer opvallen.”
 
Verde rij-ervaringen mochten de analisten en investeerders niet delen. Laten we hopen dat Tesla snel ingrijpt voordat deze Model 3 ons kikkerlandje bereikt.